Yeniler

Never Alone

 Never Alone İndir



 Şimdiye kadar bildikleri her şeyin hayatta kalmasını tehdit eden sonsuz bir kar fırtınasının kaynağını ararken Nuna ve Fox'un destansı yolculuğunu deneyimleyin.

Never Alone , nesiller boyu paylaşılan geleneksel bir hikayeden alınmış, Alaska Yerlisi Iñupiat ile birlikte geliştirilen atmosferik bir bulmaca platform oyunudur.

Tek oyunculu modda her iki karaktere de rehberlik edin veya bir arkadaşınızla birlikte oynayarak donmuş tundrada dolaşırken, tehlikeli buz kütlelerinde atlarken, su altı mağaralarında yüzerken ve hem tuhaf hem de tanıdık düşmanlarla yüzleşirken. (NOT: Yerel ortak oyun, en az bir Xbox 360 veya eşdeğer oyun denetleyicisi gerektirir).

75'ten fazla "2014'ün En İyisi" listesinde ve "En İyi İlk Oyun" un galibi2015 BAFTA Games Awards ve 2015 Games for Change Ödülleri'nde Yılın Oyunu" ve "En Önemli Etki" yarışmalarında yaklaşık 40 Alaska Yerlisi yaşlı, hikaye anlatıcısı ve topluluk üyesi oyunun yapımına katkıda bulundu.

Büyüleyici ortamları keşfedecek, kahramanlıklar sergileyecek ve Iñupiaq hikayelerinden efsanevi karakterlerle tanışacaksınız - hepsi de Iñupiaq dilinde usta bir hikaye anlatıcısı tarafından anlatılıyor.
Özellikleri

Hem Nuna hem de Fox olarak oynayın - Görevinizde başarılı olmak için her karakterin benzersiz becerilerine güvendiğinizden , tek bir düğmeye basarak iki arkadaş arasında istediğiniz zaman geçiş yapın veya yerel eşli modda yan yana oynayın. Nuna, bulmacaları çözmek için merdivenlere ve iplere tırmanabilir, ağır engelleri kaldırabilir ve hedeflere bola atabilir. Fox, Nuna'nın ulaşamayacağı küçük alanlara sığabilir, duvarları karıştırabilir ve büyük yüksekliklere atlayabilir.

Kuzey Kutbu'nun sert dünyasına meydan okuyun - Terk edilmiş bir sahil köyünün dengesiz yapılarının altından, içinden ve tepesinden geçin. Gizemli, donmuş bir ormanın ürkütücü sessiz ağaç tepelerini keşfedin. Ebedi kar fırtınasının sert rüzgarlarına göğüs gerin. Sadece Helping Spirits'in yardımıyla Nuna ve Fox, hayatta kalmanın imkansız göründüğü bir ülkede hayatta kalma şansına sahip olacaklar.

Büyüleyici video içgörülerinin kilidini açın - Yaşlılar, hikaye anlatıcılar ve Alaska Yerli topluluğunun diğer üyeleri, 30 dakikadan fazla röportajlarda oyuncuların karşılaştığı muhteşem Kuzey Kutbu dünyası ve kültürleri hakkında hikayeler ve bilgelikler paylaşıyor.


BAŞLIK: Never Alone (Kisima Ingitchuna)
TÜR: Aksiyon, Macera
GELİŞTİRİCİ: Upper One Games, E-Line Media
YAYINCI: E-Line Media
ÇIKIŞ TARİHİ: 18 Kas 2014


MİNİMUM:
İşletim Sistemi: Windows 7
İşlemci: Intel Core 2 Duo E4500 @ 2.2GHz veya AMD Athlon 64 X2 5600+ @ 2.8 GHz
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: GeForce 240 GT veya Radeon HD 6570
DirectX: Sürüm 9.0c
Depolama: 3 GB kullanılabilir alan
İlave Notlar: Yerel iş birliği için Xbox 360 veya eşdeğeri oyun kumandası gerekir.







Hiç yorum yok